
آب دریای خزر روز به روز شیرینتر میشود |
- خانه
- | استان ها
- | گیلان
| کد خبر: ۱۳۶۴۵۹۹ ارسال به دیگران | پرینت
یکی از علل افت شوری آب دریا، ورود آب رودخانهها، باران و یا چشمههای آبشیرین زیرزمینی در عمق دریا است.
به گزارش برنا؛ نتایج مرکز تحقیقات شیلات نشان میدهد میزان شوری آب دریا در مقایسه با سالهای گذشته کاهش یافته است و اندازهگیریها حکایت از این دارد که آب دریا روز به روز شیرینتر میشود.
دکتر بنازاده، عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس و رئیس انجمن علوم و فنون دریایی ایران گفت: یکی از علل افت شوری آب دریا، ورود آب رودخانهها، باران و یا چشمههای آبشیرین زیرزمینی در عمق دریا است.
وی افزود: در حال حاضر 70 تا 80 درصد از آب ورودی به دریای خزر از طریق رودخانه ولگاست و آب این رودخانه نیز به دلیل ذوب شدن یخهای نواحی شمالی روسیه به شدت افزایش یافته است.
وی در پایان افزود: به منظور پیشگیری از زیان احتمالی به شهرهای حاشیه دریای خزر، علاوهبر ایجاد سد و دیواره ساحلی باید سعی شود قسمتی از آب ورودی به این دریا به دریای آزاد هدایت شود.
لینک کپی شد ارسال به دیگران
وبگردی
دریای خزر
عناوین مرتبط
-
حمل ۳ هزار تن کالا در مسیر کریدور شمال-جنوب طی خرداد و تیرماه امسال
-
وزش باد شدید، رگبار و رعد و برق در شمال کشور
-
باران و وزش باد شدید در نیمه شمالی کشور ادامه دارد
-
لزوم مقابله با دریاخواری برای جلوگیری از خطرات زیست محیطی
-
توقف دو هفتهای بخشی از صادرات گاز آذربایجان به ترکیه
نظر شما
نام ایمیل نظر خود را بنویسید: ارسال