آب دریای خزر روز به روز شیرین‌تر می‌شود

آب دریای خزر روز به روز شیرین‌تر می‌شود |

  • خانه
  • | استان ها
  • | گیلان

| کد خبر: ۱۳۶۴۵۹۹ ارسال به دیگران | پرینت آب دریای خزر روز به روز شیرین‌تر می‌شود

یکی از علل افت شوری آب دریا، ورود آب رودخانه‌ها، باران و یا چشمه‌های آب‌شیرین زیرزمینی در عمق دریا است.

به گزارش برنا؛ نتایج مرکز تحقیقات شیلات نشان می‌دهد میزان شوری آب دریا در مقایسه با سال‌های گذشته کاهش یافته است و اندازه‌گیری‌ها حکایت از این دارد که آب دریا روز به روز شیرین‌تر می‌شود.

دکتر بنازاده، عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس و رئیس انجمن علوم و فنون دریایی ایران گفت: یکی از علل افت شوری آب دریا، ورود آب رودخانه‌ها، باران و یا چشمه‌های آب‌شیرین زیرزمینی در عمق دریا است.

وی افزود: در حال حاضر 70 تا 80 درصد از آب ورودی به دریای خزر از طریق رودخانه ولگاست و آب این رودخانه نیز به دلیل ذوب شدن یخ‌های نواحی شمالی روسیه به شدت افزایش یافته است.

وی در پایان افزود: به منظور پیشگیری از زیان احتمالی به شهرهای حاشیه دریای خزر، علاوه‌بر ایجاد سد و دیواره ساحلی باید سعی شود قسمتی از آب ورودی به این دریا به دریای آزاد هدایت شود.

لینک کپی شد ارسال به دیگران

وبگردی

دریای خزر

عناوین مرتبط

  • حمل ۳ هزار تن کالا در مسیر کریدور شمال-جنوب طی خرداد و تیرماه امسال

  • وزش باد شدید، رگبار و رعد و برق در شمال کشور

  • باران و وزش باد شدید در نیمه شمالی کشور ادامه دارد

  • لزوم مقابله با دریاخواری برای جلوگیری از خطرات زیست محیطی

  • توقف دو هفته‌ای بخشی از صادرات گاز آذربایجان به ترکیه

نظر شما

نام ایمیل نظر خود را بنویسید: ارسال

Author: adminweb