ابتلای یک شهروند اهوازی به آبله میمونی/ تمامی مرزهای ورودی و خروجی در حال کنترل هستند

موج موج نیوز

  • خانه
  • سیاسی
  • دولت

کدخبر : ۴۴۵۱۳۴ لینک کوتاه: https://www.mojnews.com/fa/tiny/news-445134

عین اللهی در حاشیه جلسه هیات دولت

ابتلای یک شهروند اهوازی به آبله میمونی/ تمامی مرزهای ورودی و خروجی در حال کنترل هستند ابتلای یک شهروند اهوازی به آبله میمونی/ تمامی مرزهای ورودی و خروجی در حال کنترل هستند

وزیر بهداشت گفت: تا کنون مورد مثبتی گزارش نشده بود تا روز گذشته که یک خانم اهوازی که همسرشان کانادا بودند مثبت شناسایی شدند و تمامی مرزهای ورودی و خروجی در حال کنترل هستند.

به گزارش خبرگزاری موج، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت و درمان پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آبله میمونی در جهان شیوع پیدا کرده است و هر موردی که از خارج به کشور مراجعه می‌کنند مورد ارزیابی قرار می‌گیرد تا کنون مورد مثبتی گزارش نشده بود تا روز گذشته که یک خانم اهوازی که همسرشان کانادا بودند مثبت شناسایی شدند و تمامی مرزهای ورودی و خروجی در حال کنترل هستند.

وی عنوان کرد: ما عمدتاً مردم را تشویق کردیم امسال حتماً یک بار دوز یادآور را تزریق کنند. ما داریم وارد فصل سرما می‌شویم و به دلیل اینکه تهویه و فضا کمتر است توصیه می‌کنیم مردم یک بار دوز یادآور را تزریق کنند مخصوصاً آنها که بیماری زمینه‌ای دارند.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: برای تشویق متخصصان برای مراجعت به مناطق محروم بسته‌های تشویقی در رابطه با دریافت کارانه ها در نظر گرفتیم و در زمینه جوانی جمعیت هم تصویب شد خانم‌های که باردار می‌شوند تحت پوشش بیمه تا دو سال دوران شیردهی قرار بگیرند.

وی اضافه کرد: در حوزه باروری، قرار شد در مراکز دولتی تا ۹۰ درصد و مراکز خصوصی ۷۰ درصد هزینه‌های باروری به مردم پرداخت شود.

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0 کلمات کلیدی: آبله میمونی لینک کوتاه: کپی شد

اخبار مرتبط:

  • وضعیت عمومی بیمار مبتلا به آبله میمونی در اهواز مساعد است

    وضعیت عمومی بیمار مبتلا به آبله میمونی در اهواز مساعد است

  • شناسایی و تایید اولین مورد ابتلا به آبله میمونی در کشور

    شناسایی و تایید اولین مورد ابتلا به آبله میمونی در کشور

  • وضعیت اضطراری ایالت های آمریکا بدلیل شیوع آبله میمون

    وضعیت اضطراری ایالت های آمریکا بدلیل شیوع آبله میمون

  • افزایش مبتلایان آبله میمونی در انگلیس و درخواست هزاران دز واکسن به منظور مهار بیماری

    افزایش مبتلایان آبله میمونی در انگلیس و درخواست هزاران دز واکسن به منظور مهار بیماری

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر:

ارسال

Author: adminweb