وکیلی: چین‌تایپه ضعیف نبود؛ باید مقابل تایلند با تمرکز بازی کنیم

وکیلی: چین‌تایپه ضعیف نبود؛ باید مقابل تایلند با تمرکز بازی کنیم |

  • خانه
  • | ورزشی
  • | توپ و تور

| کد خبر: ۱۳۶۵۶۲۴ ارسال به دیگران | پرینت  وکیلی: چین‌تایپه ضعیف نبود؛ باید مقابل تایلند با تمرکز بازی کنیم

سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان ایران گفت: در مرحله پلی‌آف همه تیم‌ها شانس یکسانی برای پیروزی دارند و ما باید مقابل تایلند با تمرکز و بسیار منظم بازی کنیم.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ محمد وکیلی در مورد پیروزی سه بر صفر تیمش مقابل تایلند و صدرنشینی گروه نخست مسابقات قهرمانی پسران زیر ۱۸ سال آسیا اظهار داشت: بازی خوبی ارائه دادیم و تیمی را شکست دادیم که مقابل چین مقاومت زیادی از خود نشان داده بود. چین‌تایپه به هیچ عنوان تیم ضعیفی نیست و تنها قد آنها از بازیکنان ما کوتاه‌تر بود.

سرمربی تیم ملی نوجوانان ایران ادامه داد: برای مقابله با چین‌تایپه برنامه داشتیم و تصمیم ما این بود که با زدن سرویس‌های خوب، حملات ترکیبی حریف را کنترل کنیم. اشتباهاتی در سرویس داشتیم که بیشتر از حد مجاز بود اما بازیکنان متوجه شدند که با زدن سرویس‌های قدرتمند می‌توان حملات حریف را خنثی کرد و کارایی حمله آن‌ها را پایین آورد.

وکیلی با اشاره به این که همواره به بازیکنانش تاکید می‌کند که سرویس‌های قوی و بهتری بزنند، تصریح کرد: این ملی‌پوشان آینده والیبال ایران هستند و حاضر نیستم به خاطر نتیجه به آن‌ها استرس وارد کنم. از تماشاگران نیز تشکر می‌کنم که فرزندان ایران را حمایت کردند.

وی ادامه داد: در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف تایلند می‌رویم و نیاز داریم برای صعود به مسابقات جهانی، این تیم را شکست دهیم. در مرحله پلی‌آف همه تیم‌ها شانس یکسانی برای پیروزی دارند و ما باید مقابل تایلند با تمرکز و بسیار منظم بازی کنیم.

وکیلی در مورد تیم تایلند اظهار کرد: تایلندی‌ها شبیه چین‌تایپه بازی می‌کنند ولی قد آن‌ها بلندتر است به همین خاطر شاید اسپک‌های خود را به دو سر آنتن ببریم. اهمیت بازی‌های مرحله پلی‌آف بسیار بالاست و بازیکنان ما باید یاد بگیرند در کدام بازی‌ها برنده شوند.

سرمربی تیم ملی نوجوانان ایران در پایان گفت: حریف را به هیچ عنوان دست کم نمی‌گیریم و تا آخرین توپ، مقابل آن‌ها مبارزه خواهیم کرد.

انتهای پیام//

لینک کپی شد ارسال به دیگران

وبگردی

تیم ملی والیبال نوجوانان محمد وکیلی

عناوین مرتبط

  • نقطه قوت تیم ملی والیبال نوجوانان در حمله است

  • دبیرکل فدراسیون والیبال: نوجوانان ایران قدرت برتر آسیا هستند

  • وکیلی: شرایط روحی تیم خوب است

  • حضور سر مربی تیم ملی والیبال نوجوانان در شبکه جام جم

  • 16 بازیکن را به اردوی تیم ملی نوجوانان دعوت کرد

نظر شما

نام ایمیل نظر خود را بنویسید: ارسال

Author: adminweb