جابه‌جایی بیش از ۲۳ هزار زائر در طرح اربعین ۱۴۰۴

  • کارگزاری کیان
  • رزرو هتل
جابه‌جایی بیش از ۲۳ هزار زائر در طرح اربعین ۱۴۰۴

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز گفت: در طرح اربعین امسال بیش از ۲۳ هزار مسافر با استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی به مرزهای کشور اعزام شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، علی زندی‌فر اظهار کرد: از زمان آغاز طرح اربعین چهارم تا بیست‌وششم مرداد سال جاری، ۲۳ هزار و ۹۸۴ زائر اربعین حسینی با استفاده از ۱۳۰۵ دستگاه اتوبوس به مرزهای کشور جابه‌جا شدند.

وی افزود: بر همین اساس مرز مهران با تعداد ۱۵ هزار و ۹۰۸ زائر بیشترین حجم تقاضا را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی رانندگان و شرکت‌های حمل‌ونقل مسافری در ایام اربعین حسینی، ادامه داد: خدمات‌رسانی ایثارگرانه رانندگان و برنامه‌ریزی دقیق شرکت‌های حمل‌ونقل مسافری، نقش مهمی در بازگشت ایمن و آرام زائران داشت.

زندی‌فر از آمادگی کامل ناوگان مسافری استان البرز برای جابه‌جایی زائران و مسافران به مشهد مقدس به‌منظور شرکت در مراسم شهادت حضرت علی‌ابن‌موسی‌الرضا (ع) خبر داد و تصریح کرد: تمام ظرفیت ناوگان مسافری استان در خدمت زائران رضوی قرار دارد تا سفر آن‌ها با امنیت و آسایش انجام شود.

کد خبر 896789

  • کاشت مو
  • فولاد mo40
  • ارتودنسی ثابت

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *